Kategorier
Ikke-kategoriseret

Spela Kungen Patiens minst en gång om dagen

Varför ska just du spela Kungen Patiens minst en gång om dagen?

Det finns en uppsjö med anledningar till att du ska ta en titt samt lära dig att spela detta klassiska spel, utvecklat ifrån början till operativsystemet Windows 95. Efter att du läst här, så är vi övertygade om att du åtminstone blir lite sugen på att testa på detta kortspel!

Jag kan börja direkt med att om du nu är trött på alla flashiga spel till datorn eller luriga mobilspel med annonser och in game köp och vill spela något lite mera klassiskt och enkelt, då bör du ta en extra koll på Kungen Patiens med detsamma. Bra för minnet, bra för att stimulera ditt logiska tänkande samt en förbaskat rolig sysselsättning!

Ett gammalt ordspråk ifrån förr som det flesta av er nog har hört någon gång under livet är ”Ett äpple om dagen håller doktorn borta”. Vi skulle vilja gå så långt som att påstå att en runda av Kungen Patiens om dagen håller doktorn borta! I alla fall Hjärndoktorn!

Vi alla har väl någon form av relation till kortspel dessutom? Många är vi som har spelat kort hemma hos våra äldre släktingar så som farföräldrar eller morföräldrar samt spelat Finns i Sjön på rasten i skolan eller om man hade tur och fick en håltimme. Kortspel är helt enkelt något som funnit med de flesta av oss igenom livet.

Att se till att ens sinne och hjärna är stimulerade och hålls aktiva genom att läsa böcker eller på andra sätt få stimulans till hjärnan, är tyvärr i dessa tider ganska så ovanligt. Att bläddra igenom sociala medier på mobilen har inte alls samma effekt på hjärnan, minnet och den kognitiva förmågan som att aktivt delta i till exempelvis en runda med Kungen Patiens. 

Att hålla koll på olika kort och dess nummer, färg samt rangordning är utmärk träning för ditt minne. Något kanske för alla er som glömmer ett par matvaror varje gång ni svänger förbi den lokala mataffären? 

Så att spela åtminstone Kungen Patiens en gång om dagen, tycker vi här på sidan i alla fall borde ingå i din dagliga rutin! Det är ett minst sagt beroende framkallande spel som är väldigt lätt att lära sig samt väldigt varierande. Vi kan nästan lova att du inte kommer tröttna på detta spel i första taget!

Du kommer även att bli förvånad när du väl testar detta spel och ser vilka olika kombinationer du kan lägga för att vinna, hur spelet utvecklar sig samt mycket, mycket mera!

Spel Patiens kungen här gratis.

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Tre anledningar till att du ska spela Kungen Patiens online.

Nummer 1

För att det är riktigt roligt!

Kungen Patiens är ett enkelt, roligt samt utmanande kort spel för dig som vill kunna spela en form av kort som kan spelas ensam. Det tar inte många minuter att lära sig grunderna för spelet och när du väl har bemästrat dessa, så väntar en hel värld av underhållning och spännande utmaningar på dig! 

Kungen Patiens kan vara både lätt samt lurigt, allt beroende på hur korten ligger. Du kommer att med tiden utveckla nya strategier och planer för att besegra spelet. 

Även känslan när man väl lyckats med ett bra spel är svårslagen och den erfarenheten tar du med dig till nästa runda av Kungen Patiens.

Nummer 2.

Det är stimulerande för hjärnan!

Flera studier som genomförts genom åren på sambandet mellan att aktivt delta i olika sorters minnestränande spel eller aktiviteter samt liknade kognitiva övningar har visat gång på gång att dessa är väldigt positiva för minnet och hjärnans funktion. 

Det är många av oss som idag går på gym eller beger oss ut i löpspåret efter jobbet för att hålla kroppen frisk, men tyvärr inte så många av oss som aktivt även tänker på att hålla knoppen frisk!

Med Kungen Patiens så kan vi nästan lova att din hjärna kommer tacka dig, om den nu hade kunnat tala det vill säga. Skämt å sido, så kan vi lova dig att Kungen Patiens är bra för dig och din hjärna! 

Nummer 3.

Kungen Patiens kan du ta med dig överallt!

Oavsett om du sitter på ett tåg eller buss någonstans, kanske ett flyg till varmare breddgrader så har du med all säkerhet en mobil i fickan, inte sant? 

Få är det väl i dagens läge som inte tittar då och då på sin mobil när tillfälle ges. Så varför inte då ägna lite tid till att spela en runda med Kungen Patiens? Vi tror anledningar som listat ovan är nog för att få dig att bli en inbiten spelare, och om dem inte är nog för att övertyga dig så plocka då fram din telefon, spela en runda och återkom sedan ?!

Spel Patiens kungen gratis.

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Undviker misstag i Kungen patiens

Hur undviker man att begå misstag när man spelar Kungen Patiens? 

Hitta Patiens kungen här gratis.

Reglerna för Kungen Patiens kan man lära sig bara på några minuter. Dessa är grundläggande för att förstå sig på spelet. Det tar dock mycket längre tid att lära sig att bli riktigt bra på detta spel. Det finns spelare som spelat hundratusentals av omgångar och spel med Kungen Patiens. 

Tänk vad dessa måste spela bra! Dessa förlorar i princip aldrig om de inte stöter på ett väldigt sällsynt och omöjligt spel. Tur för dem så händer detta ganska så sällan. 

En spelare som spelat Kungen Patiens ända sedan det släppte i mitten utav 90 talet till operativsystemet Windows 95 har berättat för oss att misstagen man gör Kungen Patiens är bara nyttigt samt kommer göra dig till en mycket bättre spelare med tiden! 

Ett annat tips om du nu själv vill bli bättre på att spela, är att aldrig ge upp, vara lyhörd inför tips och tricks samt att observera hur spelet läggs ut samt lägga upp simpla bastaktiker. 

Om du skulle fastna i spelet så kan du ångra dina drag och börja om igen. Bra va?

Generellt i kortspel så kan det vara lätt att begå misstag när man väl är djupt koncentrerad och inne i spelet. Detta är väldigt enkelt att göra och därför har vi sammanställt en liten text här, som kan tänkas fungera som en slags guide på hur saker och ting fungera när man spelar samt vad man ska tänka på när man spelar Kungen Patiens. 

Det finns vissa speciella drag som man kan göra när som helst i Kungen Patiens som kan vara bra att ha lite extra koll på i fall man vill lyckas bra i detta mycket roliga och underhållande spel. Det är möjligt att flytta ess kortet samt tvåorna när dessa kan spelas när som helst under spelets gång eftersom inga andra av korten räknas med dessa.