Kategorier
Ikke-kategoriseret

Tre anledningar till att du ska spela Kungen Patiens online.

Nummer 1

För att det är riktigt roligt!

Kungen Patiens är ett enkelt, roligt samt utmanande kort spel för dig som vill kunna spela en form av kort som kan spelas ensam. Det tar inte många minuter att lära sig grunderna för spelet och när du väl har bemästrat dessa, så väntar en hel värld av underhållning och spännande utmaningar på dig! 

Kungen Patiens kan vara både lätt samt lurigt, allt beroende på hur korten ligger. Du kommer att med tiden utveckla nya strategier och planer för att besegra spelet. 

Även känslan när man väl lyckats med ett bra spel är svårslagen och den erfarenheten tar du med dig till nästa runda av Kungen Patiens.

Nummer 2.

Det är stimulerande för hjärnan!

Flera studier som genomförts genom åren på sambandet mellan att aktivt delta i olika sorters minnestränande spel eller aktiviteter samt liknade kognitiva övningar har visat gång på gång att dessa är väldigt positiva för minnet och hjärnans funktion. 

Det är många av oss som idag går på gym eller beger oss ut i löpspåret efter jobbet för att hålla kroppen frisk, men tyvärr inte så många av oss som aktivt även tänker på att hålla knoppen frisk!

Med Kungen Patiens så kan vi nästan lova att din hjärna kommer tacka dig, om den nu hade kunnat tala det vill säga. Skämt å sido, så kan vi lova dig att Kungen Patiens är bra för dig och din hjärna! 

Nummer 3.

Kungen Patiens kan du ta med dig överallt!

Oavsett om du sitter på ett tåg eller buss någonstans, kanske ett flyg till varmare breddgrader så har du med all säkerhet en mobil i fickan, inte sant? 

Få är det väl i dagens läge som inte tittar då och då på sin mobil när tillfälle ges. Så varför inte då ägna lite tid till att spela en runda med Kungen Patiens? Vi tror anledningar som listat ovan är nog för att få dig att bli en inbiten spelare, och om dem inte är nog för att övertyga dig så plocka då fram din telefon, spela en runda och återkom sedan ?!

Spel Patiens kungen gratis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *