Kategorier
Ikke-kategoriseret

Undviker misstag i Kungen patiens

Hur undviker man att begå misstag när man spelar Kungen Patiens? 

Hitta Patiens kungen här gratis.

Reglerna för Kungen Patiens kan man lära sig bara på några minuter. Dessa är grundläggande för att förstå sig på spelet. Det tar dock mycket längre tid att lära sig att bli riktigt bra på detta spel. Det finns spelare som spelat hundratusentals av omgångar och spel med Kungen Patiens. 

Tänk vad dessa måste spela bra! Dessa förlorar i princip aldrig om de inte stöter på ett väldigt sällsynt och omöjligt spel. Tur för dem så händer detta ganska så sällan. 

En spelare som spelat Kungen Patiens ända sedan det släppte i mitten utav 90 talet till operativsystemet Windows 95 har berättat för oss att misstagen man gör Kungen Patiens är bara nyttigt samt kommer göra dig till en mycket bättre spelare med tiden! 

Ett annat tips om du nu själv vill bli bättre på att spela, är att aldrig ge upp, vara lyhörd inför tips och tricks samt att observera hur spelet läggs ut samt lägga upp simpla bastaktiker. 

Om du skulle fastna i spelet så kan du ångra dina drag och börja om igen. Bra va?

Generellt i kortspel så kan det vara lätt att begå misstag när man väl är djupt koncentrerad och inne i spelet. Detta är väldigt enkelt att göra och därför har vi sammanställt en liten text här, som kan tänkas fungera som en slags guide på hur saker och ting fungera när man spelar samt vad man ska tänka på när man spelar Kungen Patiens. 

Det finns vissa speciella drag som man kan göra när som helst i Kungen Patiens som kan vara bra att ha lite extra koll på i fall man vill lyckas bra i detta mycket roliga och underhållande spel. Det är möjligt att flytta ess kortet samt tvåorna när dessa kan spelas när som helst under spelets gång eftersom inga andra av korten räknas med dessa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *